20 Mayıs 2013 Pazartesi

ŞİFON BLUZ

 

Geçen gün Mersinden kumaşlarımdan ilkini diktim.Nisan burdasındaki gömleği modifiye ettim biraz.Çok becerikli olduğumdan değil , aksine:) yakayı beceremedim ben de içine kıvırdım oldu bitt..
Bir de kalıp 36 beden çıktı ama bende basen 38 olduğundan dar geldi.Tabi demokrasilerde çareler tükenmez hemen yırtmaç açtım
Bu hali fotoğrafta güzel durmamış.



 

9 yorum:

  1. Ne güzel olmuş. Yaaaa ben de dikmek istiyorum ama tam olarak cesaretim yok. Çocuklara pijama ve şort dikmekten öteye gidemiyorum. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. aylardır burda dergisi alıyorum henüz dikmeyi bitirebildiğim bir şey olmadı.. ellerine sağlık..gayet güzel bir modifiye olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık ne güzel olmuş ben bu model gömleklere bayılırım .Nisan ayı burdası demişsin hangi nolu model bende senin gibi modifiye edip:)) yakasız dikmek isterim.

    YanıtlaSil
  4. Bence çok güzel olmuş ve evet demokrasi güzeldir çareler bitmez onlar kalıbı öyle verdi diye öyle olmak zorunda değil ya :) Ne güzel kendi yöntemini bulmuşsun sen de :) Elerine sağlık Pınarcım :)

    YanıtlaSil
  5. çok hoş olmuş tatlım güle güle kullan ..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. çok şık görünüyor, ellerine sağlık ;))

    YanıtlaSil
  7. bence çok güzel olmuş, ellerine sağlık Pınarcım. şu burdanın kalıp olayını çözemedim, kimi modelde büyük çıkıyor, kimi modelde küçük..


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Yelda ; burda Dergisini dene bence.Hem birsürü blogda kalıp nasıl çıkarılır kumaşa nasıl aktarılır hepsi var.İstersen ben de yardımcı olurum.
    Meraklı ;Model hemen kapak arkasındaki 104 nolu model ama A mı B mi hatırlayamadım şimdi.Tek farkları Bnin ön kısmı daha kısa
    Jasea senin o büstiyerlerden sonra herşey çok kolay gelir sana :)
    Sevgili Şenay ,Esma,Antigone çok teşekkür ederim teveccühünüz efendim:)

    YanıtlaSil